AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutan göl görmek

Kahve falında buz tutan göl görmek

Kahve falında buz tutan göl görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutan göl gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek çok rahat bir hayata adım atacağına, kötü yola sapmayacağına delalettir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında buz tutan göl görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işarettir.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş okyanus görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir