AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hasretlerin biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutan göl görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek yeni işlere girişileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir