AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu göl görmek

Kahve falında buzlu göl görmek

Kahve falında buzlu göl görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, kişiye hep umut olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, adının her yerde geçeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, durumun değişmesine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında buzlu göl gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek yaşam enerjisi ile dolacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında buz tutan göl görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu göl görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında buz gölü görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir