AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, daha güçlü bir hale geleceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek önünün kapanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında buz tutan göl görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek parasız günler geçireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, daha iyi anlaşır olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir