AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz gölü görmek

Kahve falında buz gölü görmek

Kahve falında buz gölü görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz gölü gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutan göl görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, her anlamda şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu göl görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında buz gölü görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir