AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek geri planda kalacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında buz tutan göl görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek geleceğin güzel olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir