AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu denize girmek

Kahve falında buzlu denize girmek

Kahve falında buzlu denize girmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kötü sözler duyulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, maddi imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu denize girmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Kahve falında buzlu denize girmek emeklerinin karşılığını göreceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu suya girmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında buz gibi suya girmek sağlıklı ve zinde olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu havuza girmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu denizde yürümek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, dinini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizi buzlu görmek içinin ferahlayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir