AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu havuza girmek

Kahve falında buzlu havuza girmek

Kahve falında buzlu havuza girmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, ömür boyu başarılı olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, alım gücünün artacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalettir.

Kahve falında buzlu havuza girmek gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Kahve falında buzlu havuza girmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yeni bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu havuzda yüzmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalettir.

Kahve falında buzlu havuz görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu suya girmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında buz gibi denize girmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize girmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buz gibi suya girmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir