AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu suya girmek

Kahve falında buzlu suya girmek

Kahve falında buzlu suya girmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu suya girmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında buz gibi suya girmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu suya girmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hayattan yana keyif bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu havuza girmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu denize girmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında buzlu su içmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında buz gibi su görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında buzlu su görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir