AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi buzlu görmek

Kahve falında denizi buzlu görmek

Kahve falında denizi buzlu görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, gönül kapılarını açacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizi buzlu gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında denizin buz olduğunu görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde buz görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işarettir.

Kahve falında buzlu denizde yüzmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi buzlu görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında deniz ve buz görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek para sıkıntısı çekeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine yorulur.

Kahve falında buz gibi denize girmek dertlerin uzaklaştırılacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir