AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu denizde yürümek

Kahve falında buzlu denizde yürümek

Kahve falında buzlu denizde yürümek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, işlerinin açılacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu denizde yürümek gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu denizde yürümek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında buzlu yolda yürümek ayaklandıracağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında buz üzerinde yürüdüğünü görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında buzlu su üzerinde yürümek hidayete ermeyi de başaracağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek yeni alanlara yöneleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında buzda yürüdüğünü görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir