AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz gibi suya girmek

Kahve falında buz gibi suya girmek

Kahve falında buz gibi suya girmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında buz gibi suya girmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Kahve falında buz gibi suya girmek işinin ehli olacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek kendisi ile baş başa kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz gibi su içmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında buz gibi su görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında buzlu suya girmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında su gibi kusmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su gibi terlemek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir