AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek keyifli sohbetler edeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutan deniz görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet etmektedir.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, bilgi ile donanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir