AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu denize düşmek

Kahve falında buzlu denize düşmek

Kahve falında buzlu denize düşmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize düşmek gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Kahve falında buzlu denize düşmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzun içine düşmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında buzda düşmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında buza düşmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda düşmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu suya düşmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir