AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu suya düşmek

Kahve falında buzlu suya düşmek

Kahve falında buzlu suya düşmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında buzlu suya düşmek gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu suya düşmek şansının da döneceğine, yol kat edeceğine delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buza düşmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına yorulur.

Kahve falında buzda kayıp düşmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret eder.

Kahve falında buzun içine düşmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzda kayarak düşmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buza basıp düşmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir