AnaSayfa / Genel / Kahve falında buza düşmek

Kahve falında buza düşmek

Kahve falında buza düşmek suçlamalardan aklanılacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında buza düşmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında buza basıp düşmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında buzda düşmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzda kayıp düşmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzun içine düşmek çok üzüntü yaşayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, önemli sorumluluklar alacağına alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında buzda kayarak düşmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu denize düşmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir