AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzun içine düşmek

Kahve falında buzun içine düşmek

Kahve falında buzun içine düşmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında buzun içine düşmek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında buzlu yolda düşmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında buzdan kayıp düşmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu suya düşmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buza basıp düşmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet eder.

Kahve falında buzda kayarak düşmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, halsizleşeceğine yorulur.

Kahve falında buzlu denize düşmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında buzun içine düşmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir