AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu suyun içine düşmek

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek ortağından ayrılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yeni bir yol çizileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu suya düşmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, canının ve malının garantide olacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu yolda düşmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzun içine düşmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzda kayarak düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdan kayıp düşmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize düşmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir