AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda düşmek

Kahve falında buzda düşmek

Kahve falında buzda düşmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, parasal krizler yaşanacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, örnek insan olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzda düşmek gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Kahve falında buzdan kayıp düşmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzda kayarak düşmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buza basıp düşmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu suya düşmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına inanılır.

Kahve falında buzun içine düşmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Kahve falında buza düşmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzda kayıp düşmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında buzlu denize düşmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir