AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu yolda düşmek

Kahve falında buzlu yolda düşmek

Kahve falında buzlu yolda düşmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, dertlerine çare bulacağına, asla yüksünmeyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda düşmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Kahve falında buzlu yolda düşmek pek çok kişiyi idare edeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hane içine ay doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda kaymak dileklerin kabul olacağına, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında buzlu yolda yürümek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla buzlu yolda gitmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu yolda araba kullanmak borçlarının biteceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir