AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabından su içmek

Kahve falında buzdolabından su içmek

Kahve falında buzdolabından su içmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabından su içmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Kahve falında buzdolabından su içmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabına su koymak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabında su görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşık suyu içmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi bardak su içmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında altın tastan su içmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir