AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tastan su içmek

Kahve falında altın tastan su içmek

Kahve falında altın tastan su içmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yüksek tahsil yapacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın tastan su içmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında altın tastan su içmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet eder.

Kahve falında tastan su içmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tas su içmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tas içinde su içmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tasla su içmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır tastan su içmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tas altın görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun için sabırsızlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir