AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabından su akması görmek

Kahve falında buzdolabından su akması görmek

Kahve falında buzdolabından su akması görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabından su akması gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabına su koymak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabından su içmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında buzdolabında su görmek güzel bir iş fırsatına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında eve su aktığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynar su aktığını görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir