AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık suyu içmek

Kahve falında bulaşık suyu içmek

Kahve falında bulaşık suyu içmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşık suyu içmek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında bulaşık suyu içmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık deterjanı içmek depresyona gireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık suyu dökmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık suyu görmek daha güzelleşeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında bakır tastan su içmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden su içmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir