AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabına su koymak

Kahve falında buzdolabına su koymak

Kahve falında buzdolabına su koymak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabına su koymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında buzdolabına su koymak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabına balık koymak daha geniş rızık elde edeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına koymak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabına et koymak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak güç ve kudret sahibi olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak borçlarınızın canınızı sıkacağına, arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yeni işler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir