AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, şansın kapanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabında su görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabına su koymak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabından su içmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında taştan su aktığını görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek onlardan taraf hayır göreceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir