AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında su görmek

Kahve falında buzdolabında su görmek

Kahve falında buzdolabında su görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında su gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Kahve falında buzdolabında su görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabından su içmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabına su koymak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında domates görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabını boş görmek yolculuğa çıkmaya, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir