AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi bardak su içmek

Kahve falında bi bardak su içmek

Kahve falında bi bardak su içmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi bardak su içmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Kahve falında bardakta su içmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, alım gücünün zayıflamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak dolusu su içmek önemli atılımlar yapacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bardakla çok su içmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bardak su içmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek büyük mutluluk duyulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir