AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleden su aktığını görmek

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında şelaleden su aktığını gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şelale aktığını görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında şelale su görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında su şelale görmek rahatlayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan su şelale görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında şelaleden su içmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında şelaleden akan su görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir