AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan su aktığını görmek

Kahve falında taştan su aktığını görmek

Kahve falında taştan su aktığını görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, mutluluktan havalara uçacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, para yatıracağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet eder.

Kahve falında taştan su aktığını gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında taştan su aktığını görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akuamarin taşı görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında berrak suyun aktığını görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına inanılır.

Kahve falında evin içine su aktığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden su aktığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suların aktığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir