AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynar su aktığını görmek

Kahve falında kaynar su aktığını görmek

Kahve falında kaynar su aktığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, refaha erileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynar su aktığını gördüyseniz:

  • Kendi yollarından gitmenizi bekleyen kişilerle muhatap olabilirsiniz.

Kahve falında kaynar su aktığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynar su dökmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynar suya girmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında suyu kaynarken görmek her nimetin lezzetine varacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynar su içmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar suya düşmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir