AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su aktığını görmek

Kahve falında eve su aktığını görmek

Kahve falında eve su aktığını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, dileklerinin kabul olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kısa sürede başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su aktığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında evden su aktığını görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve su aktığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında havuza su aktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işaret eder.

Kahve falında suyun akmasını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, başarıları ile tanınacağına işaret eder.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir