AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil buzdolabı görmek

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil buzdolabı gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabında karpuz görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık buzdolabı görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yeni buzdolabı almak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir