AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabını boş görmek

Kahve falında buzdolabını boş görmek

Kahve falında buzdolabını boş görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, özlem gidereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, beklentilerine ulaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabını boş gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında içi boş buzdolabı görmek kimden akıl soracağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek gönül sızılarının dineceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabını boş görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında boş buzdolabı görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında şeftali görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabını silmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabına et koymak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir