AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında domates görmek

Kahve falında buzdolabında domates görmek

Kahve falında buzdolabında domates görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, malının artacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yeni bir iş bulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında domates gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında buzdolabında domates görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, birlikte kâh ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında peynir görmek elde bulunan imkânların artacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabının buz tuttuğunu görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek gereken sabrı göstereceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabında köpek görmek neredeyse kahrolacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabına balık koymak kişinin yüzünün güleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir