AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üstünde koşmak

Kahve falında buz üstünde koşmak

Kahve falında buz üstünde koşmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kızgınlıkların geçeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında buz üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında buz üstünde koşmak hayırlı olayların yaşanacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buz üzerinde koşmak büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda koşmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında buzda koşmak iş hayatının düzeleceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde buz görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde yürümek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir