AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda buzda yürümek

Kahve falında karda buzda yürümek

Kahve falında karda buzda yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında karda buzda yürümek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı geliştirebilir veya daha çok sosyalleşebilirsiniz.

Kahve falında karda buzda yürümek sorunların çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu karda yürümek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında karda buzda kaymak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece karda yürümek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli karda yürümek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu karda yürümek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karda zor yürümek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir