AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü geçtiğini görmek

Kahve falında köprü geçtiğini görmek

Kahve falında köprü geçtiğini görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, başarıları ile tanınacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, emeğinden hayır göreceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında köprü geçtiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak parasının ve canın güvende olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden geçtiğini görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek onu hayallerine kavuşturacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında köprü geçtiğini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir işe geç kalmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle vakit geçirmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet eder.

Kahve falında sivilcenin geçtiğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram namazına geç kalmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir