AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan köprü görmek

Kahve falında topraktan köprü görmek

Kahve falında topraktan köprü görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan köprü gördüyseniz:

  • Durumları kendi ihtiyaçlarınıza uyarlayabilecek değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında topraktan köprü görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprücük kemiği görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, gülen yüzünün de solacağına yorulur.

Kahve falında köprüden düşen birini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında dere üzerinde köprü görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halat köprü görmek bilgi ile donanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü altından geçmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden birinin düştüğünü görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalettir.

Kahve falında eski tahta köprü görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir