AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma köprü görmek

Kahve falında asma köprü görmek

Kahve falında asma köprü görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, bereketin ve verimin geleceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asma köprü gördüyseniz:

  • Kariyerinizdeki bir değişiklik ya da bir yer değişikliği beklenmedik arkadaşlıkları ya da benzeri şeyleri hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında tahta asma köprü görmek rızkının kesileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında asma köprü görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asmalı köprü görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden düşmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında asma köprüden geçmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma bahçesi görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında kuru asma görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı istemek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir