AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, hayallerine kavuşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında köprüden geçerken korkmak manevi huzurdan da nasipleneceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden suya düşmek hileli bir işle karşılaşılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek günlerinin güzelleşeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir