AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık köprüden geçmek

Kahve falında yıkık köprüden geçmek

Kahve falında yıkık köprüden geçmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi yıkık görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını yıkık görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık tuvalet görmek hak yolundan ayrılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerini yıkık görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık minare görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkık harabe görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir