AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kemer görmek

Kahve falında altın kemer görmek

Kahve falında altın kemer görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kemer gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında belinde altın kemer görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Kahve falında altın kemer görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın rengi kemer görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beline altın kemer takmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kemer aldığını görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kemer almak beklentilerin hızla gerçek olacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında erkek kemeri görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kemer çalmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir