AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline altın kemer takmak

Kahve falında beline altın kemer takmak

Kahve falında beline altın kemer takmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beline altın kemer takmak gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında beline altın kemer takmak hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beline kemer takmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belinde altın kemer görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında belinde kemer görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beline silah takmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında silahı beline takmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında beline tabanca takmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kemer takmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir