AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kemeri görmek

Kahve falında erkek kemeri görmek

Kahve falında erkek kemeri görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında erkek kemeri gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkek kemeri görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek kemer görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kemer görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işaret eder.

Kahve falında bina kemeri görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kemer görmek işlerinden de geri kalacağına, maddi anlamda rahatlamaya tabir olunur.

Kahve falında belinde altın kemer görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemerli burun görmek sevgi dolu haberler alınacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında köprü kemeri görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir