AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer aldığını görmek

Kahve falında kemer aldığını görmek

Kahve falında kemer aldığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemer aldığını gördüyseniz:

  • Yoksa büyük tartışmalara girip, kendinizi içinden çıkılmayacak bazı konumlara sokabilirsiniz.

Kahve falında kemer aldığını görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş kemer görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kemer takmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemerle dövüldüğünü görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında kemerin kopmasını görmek verdiği emeklerin heba olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bele kemer takmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kemer takmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kalın kemer görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir