AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde altın kemer görmek

Kahve falında belinde altın kemer görmek

Kahve falında belinde altın kemer görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında belinde altın kemer gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Kahve falında belinde altın kemer görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beline altın kemer takmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde kemer görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Kahve falında beline kemer takmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Kahve falında altın kemer görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında altın rengi kemer görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında belinde bıçak taşımak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir