AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer çalmak

Kahve falında kemer çalmak

Kahve falında kemer çalmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemer çalmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında kemer çalmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemer görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kemer görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın rengi kemer görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kemer görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında kemer tokası görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kemerle adam öldürmek her anlamda şifa bulmaya, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kemer görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, belalı insanlara denk geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir