AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kemer almak

Kahve falında beyaz kemer almak

Kahve falında beyaz kemer almak işveren koltuğunda oturacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kemer almak gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında beyaz kemer görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kemer takmak keyifli sohbetler edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kemer almak yaşamın belli bir düzene oturacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon ve kemer görmek sözler sarf edeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kemer vermek hatalı yollara sapılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında rugan kemer görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kemer çalmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında bayan kemeri görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir