AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın rengi kemer görmek

Kahve falında altın rengi kemer görmek

Kahve falında altın rengi kemer görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, attığı her adımı düşüneceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işarettir.

Kahve falında altın rengi kemer gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Kahve falında altın rengi kemer görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında beline altın kemer takmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında belinde altın kemer görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kemer görmek ön plana çıkacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında altın rengi küpe görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında altın renginde balık görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında altın renginde anahtar görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, aradığı çareleri bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reşat altın takmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir